Автентични вкусове и кулинарни изкушения
Прясна салата от зеле и моркови, нарязани на тънки ивици.
Салата с домати, краставици, чушки, сирене и яйца.
Салата от настъргани моркови с подправки.
Салата от различни свежи зеленчуци.
Прясна салата от домати и лук.
Салата от печени червени чушки с лук и подправки.
Салата от печени червени чушки с лук и подправки.
Прясна салата от краставици и лук.
Салата от варени картофи с лук и подправки.
Традиционна българска салата с домати, краставици, чушки, лук и сирене.
Традиционно пане от свинско месо, запържено до златисто.
Сочна свинска пържола, приготвена на скара.
Комбинация от различни меса, приготвени на скара.
Мариновано свинско месо, нанизано на шиш и изпечено на скара.
Варени свински уши, сервирани с подправки.
Голяма кюфтета, приготвена от смес от свинско и телешко месо.
Традиционни български кюфтета от мляно месо с подправки.
Малки парчета свинско месо, нанизани на шиш и изпечени.
Варен свински джолан, сервиран с гарнитура.
Свинска пържола, покрита с кремообразен гъбен сос.
Малки парчета свинско месо, запържени с лук.
Традиционно българско ястие от пилешко месо с лук, чушки и домати.
Мариновано пилешко месо, нанизано на шиш и изпечено на скара.
Традиционно българско ястие, приготвено на глинена плоча с три вида месо.
Печено сирене със зеленчуци в гювеч.
Ястие от запържени яйца със сирене и зеленчуци.
Малки парчета пилешко месо, запържени с лук.
Панирани пилешки хапки, запържени до златисто.
Пилешки хапки с кашкавал и гъби, запечени до златисто.
Пилешко месо, нарязано на тънки ивици и запържено със зеленчуци и сметана.
Сочна пилешка пържола, приготвена на скара.
Мариновано пилешко месо, нанизано на шиш и изпечено на скара.
Запържени пилешки дробчета с лук и подправки.
Запържени пилешки дробчета, сервирани с гарнитура.
Панирани пилешки воденички, запържени до златисто.
Запържени пилешки сърца с подправки.